Felicitari


MesajeOfelicitare.ro pe Facebook

Ofelicitare.ro pe Twitter

Daca vrei sa primesti ultimele felicitari

Termeni si Conditii

 

www.OFelicitare.ro nu va fi considerat responsabil pentru orice incalcare a acestor Termeni si Conditii. Daca nu sunteti de acord cu continutul prezentului document va rugam sa nu va inregistrati pe acest site si sa nu ii utilizati serviciile, oricare ar fi acestea. Va rugam ca de fiecare data cand reveniti pe acest site sa verificati daca Termenii si Conditiile au fost modificate. Daca schimbarile eventuale din Termenii si Conditiile Site-ului nu sunt conforme cu dorintele dumneavoastra va rugam notificati acest lucru in cel mai scurt timp posibil la pagina de contact a acestui site. Utilizarea in continuare a site-ului implica acceptarea de catre dumneavoastra a acestor Termeni si Conditii.

 

Accesul dumneavoastra la acest site desemneaza acordul cu termenii de utilizare prezentati in acest document. Accesul neautorizat, distributia, reproducerea, copierea, restransmiterea, publicarea, vanzarea, utilizarea comerciala sub orice forma, sau oricare alt tip de transfer a oricarei parti din site-ul www.OFelicitare.ro, inclusiv, dar fara a se limita la acesta, tot continutul, serviciile, produsele digitale, evenimentele, facilitatile contului sunt prin prezenta strict interzise.

 

www.OFelicitare.ro isi rezerva dreptul sa completeze si/sau sa modifice acesti Termeni si Conditii.

 

Terminarea Dreptului de Utilizare

 

www.OFelicitare.roa adoptat aceasta politica pentru a se asigura ca Felicitarile sale sunt trimise intr-un mod legal si corespunzator. Desi www.OFelicitare.ro nu monitorizeaza in mod obisnuit, continutul Felicitarilor trimise de utilizatori, totusi isi rezerva dreptul de a investiga rapoartele de abuz al acestui serviciu si de a proteja proprietatea si bunurile sale. Urmatoarele tipuri de comportament sunt interzise de www.OFelicitare.ro:

-trimiterea mesajelor cu caracter hartuitor, abuziv sau de amenintare;
-trimiterea de mesaje obscene sau pornografice;
-expedierea de mesaje defaimatoare sau calomnioase;
-trimiterea de virusi sau alte fisiere daunatoare, perturbatoare, sau distructive;
-incercarea de a fura parole sau datele cardului de credit;
- expedierea de mesaje în scopul promovarii ilegale a unei activitati frauduloase sau incercarea de a disimula sau a denatura identitatea expeditorului.

Incalcarea acestor prevederi nu vor fi tolerate si pot duce la blocarea accesului expeditorului, fara a mai putea trimite Felicitari.

www.OFelicitare.ro poate prezenta pe site-ul sau, in newsletter-ele sale sau în alte comunicari de e-mail linkuri catre terte parti. Acestea pot aparea sub forma de link-uri text, reclame, bannere, butoane, servicii integrate de cadouri sau altfel. Bunurile si serviciile disponibile prin aceste link-uri sunt oferite de companii independente, care nu sunt afiliate în orice fel cu www.OFelicitare.ro. Utilizatorii sunt sfatuiti sa fie atenti in selectarea companiilor ONLINE cu care doresc sa faca afaceri.

 

Garantii

 

Acest website este furnizat "ca atare", fara garantii de orice fel. OFelicitare.ro este exonerat de toate garantiile, exprese, implicite sau statutare, incluzand, dar fara a se limita la, garantiile implicite de vandabilitate, adecvate pentru un anumit scop si de neincalcare a drepturilor tertelor persoane. Fara limitarea celor mentionate, ofelicitare.ro nu garanteaza ca acest website va fi disponibili in orice moment sau loc sau ca functionarea acestuia va fi neintrerupta sau fara erori. OFelicitare.ro nu garanteaza ca, continutul acestui website este fara virusi sau alte coduri care pot avea actiuni de contaminare sau de distrugere. Cu toate ca OFelicitare.ro a depus si va continua sa depuna toate eforturile rezonabile pentru a furniza informatii precise si actualizate, informatia publicata pe acest website poate fi incompleta sau depasita si poate contine inexactitati sau erori tipografice. OFelicitare.ro nu garanteaza si nu formuleaza nicio observatie privind utilizarea, valabilitatea, exactitatea, raspandirea, fiabilitatea sau rezultatele din utilizarea acestui website sau, cu alte cuvinte, nerespectarea acestui website sau a informatiilor publicate pe acesta.

 

Limitarea raspunderii

 

In niciun caz OFelicitare.ro, afiliatele sale sau oricare dintre administratorii lor, functionari, angajati si agenti, nu vor fi tinuti raspunzatori pentru orice pierderi directe sau indirecte sau daune rezultate din sau in legatura cu accesul dumneavoastra, utilizarea sau incapacitatea de a utiliza acest website sau faptul de a va fi bazat pe oricare din informatiile oferite pe acest website. Fara limitarea celor mentionate, ofelicitare.ro nu va fi responsabila in niciun fel de posibile erori sau omisiuni din continutul acestui website; aceasta se aplica in special la orice referinta la produsele si serviciile oferite de catre OFelicitare.ro. Aceasta limitare se aplica tuturor pierderilor si daunelor de orice fel, directe sau indirecte, generale, speciale, incidente, subsecvente sau altele, incluzand fara limitare pierderi de date, venituri sau profituri. Aceasta limitare de responsabilitate se aplica indiferent daca presupusa raspundere se bazeaza pe contract, neglijenta, prejudiciu, raspundere delictuala sau orice alta baza. Daca oricare parte a acestei limitari a raspunderii este declarata nula sau inaplicabila, raspunderea totala a ofelicitare.ro si/sau a societatilor sale afiliate, in astfel de imprejurari, pentru datorii care altfel ar fi fost limitate, nu poate depasi 1 leu cumulat.

 

legs