Felicitari


Mesaje



Ofelicitare.ro pe Facebook

Ofelicitare.ro pe Twitter

Daca vrei sa primesti ultimele felicitari

  Print
Ziua Internationala a Sarutului

Ziua Internationala a Sarutului

In aceasta zi, toti cei care doresc sa isi sarute jumatatea iubita au un motiv bun: pe 6 iulie sarbatorim Ziua Internationala a Sarutului, zi stabilita in Marea Britanie, pentru prima data. Cu doua decenii in urma, aceasta zi a fost adoptata de ONU. In aceasta zi, sunt organizate diferite concursuri de sarutat in multe orase, iar participantii la astfel de concursuri au sansa de a castiga diferite premii si cadouri. Asa ca, mergeti si voi si stabiliti un "Record al Sarutatului"!


Cum a aparut sarutul? Persoanele cele mai competente sustin ca autorul primului sarut nu a fost identificat. Acesta nu a fost inventat ca un telefon sau energia electrica si nici nu a primit numele celui care a inchis prima data buzele, le-a deschis apoi cu un sunet special si a lasat o amprenta umeda pe obrazul prietenei lui. Originea cuvantului care defineste actul nu este atat de importanta. Faptul cel mai interesant este motivul pentru care actul a aparut iar oameni de stiinta, antropologi, istoricii si filozofii nu au nicio idee concludenta despre acesta. Exista multe teorii.


De ce se saruta oamenii? In primul rand, este o traditie culturala. Aproape in intreaga lume oamenii ajung intr-o situatie romantica si simt o nevoie inconstienta de a saruta. Exista o teorie precum ca reprezentantii de sex opus sunt programati sa sarute si asteapta cu nerabdare pentru moment. Cand il veti intelege mai bine veti obtine mult mai multe sarutari si mai multa dragoste de la ei.


Aceasta programare functioneaza zi de zi. Oamenii vad actorii sarutandu-se pe ecranele televizoarelor, in filme si in reclame ori li se spun de prietenii lor care saruta pe cineva ori vad oameni sarutandu-se pe strada. Ca urmare, in anumite situatii, un sarut este perceput ca o parte esentiala a vietii. De aceea, in orice situatie romantica stereotipul inconstient intrare in vigoare si oamenii simt o dorinta irezistibila de a saruta, indiferent daca in mod constient doresc sa o faca sau nu.

 

Pupaciosi celebri:

 

Un american, AE Wolfram, din Minnesota, a sarutat 8001 de persoane in 8 ore in timpul festivalului care a avut loc in orasul lui la 15 septembrie 1990. In acest fel, el a reusit sa sarute o persoana noua la fiecare 3.6 secunde.

Primul sarut in film: 1896 - dintre May Irvin si John S. Reye intr-o demonstratie de 30 de secunde numit Kiss si care a numarat 191 pupici la final.

Cel mai lung sarut din istoria filmului: Regis Toomey si Jane Wyman s-au sarutat vreme de 185 de secunde in filmul "You're in the army now" (1940), perioada are reprezinta 4% din toata lungimea filmului.

 

Trimite felicitari animate de Ziua Internationala a Sarutului!

Inapoi

legs